tirsdag den 29. juli 2008

Det er sket igen 2

Jeg tror man må konstatere at den kommende facebook gruppe af vægelsindede røvrender kvinder fordi de kan. Og fordi det vigtigste i deres liv er dem selv og deres egne behov. Det aller vigtigste er at tilfredsstille egne behov, og det der med at være et godt menneske er noget vi gør når det er moderne. Mænd vil nok mene at der findes kvinder som også kunne få et platin medlemsskab til den klub og det er jeg for så vidt enig i. Dog har vi kvinder en tendens til at sovse alle vores relationer til mænd ind i følelser, hvilket nødvendigvis gør det ret anstrengende at spille på flere heste, når man nu har kastet sin kærlighed på en tilfældig Pjerrot.

Tilmed tror jeg, at vi lever i en tid hvor gruppen af folk som elsker sig selv mest stiger. Når vi nu ikke kan gøre noget ved den stigende gruppe af ekstremt selvcentrerede mænd, må vi jo arbejde hen imod en bedre screening af scoringerne. Så piger: hovederne skal lægges i blød (måske i en art lyve-suppe af en art) og så må vi i fællesskab udvikle en møgsvins-detektor, så vi ender med at bruge mindst mulig tid på den slags fjolser. Vi er vel alle enige om at mellem os her på siden, burde vi have erfaringerne til udvikle den bedste guide af alle?!

Lad mig starte med egne selvlærte tips til at undgå mænd hvis primære mål i livet er at bedække alle piger i Danmark og Østeuropa på kortest mulig tid. Jeg har valgt at starte med de mest oplagte først og så glæder jeg mig til jeres supplerende tips!

1. Lad være med at antage at pigen på navneskiltet på hoveddøren er hans roomie (har han købt skiltet, har han købt ind på forholdet!) - dette gælder især hvis det viser sig at der kun er 1 soveværelse... :-)
2. Hvor mange timer har han fortalt om sit fantastiske liv og/eller ligegyldigheder? Spørger han faktisk ind til DIG?
3. Er han ivrig for at arrangere en ny dragebyggerdate med dig eller venter du stadig på lørdag-nat-sms'en?

1 kommentar:

Jo sagde ...

4. Husk, har han snavet med en eller flere af dine veninder og de HAR vejet ham, OG fundet ham for let, behøver du ik os prøve.

5. Pas på fyre med for mange hårprodukter, evt. fladejern og foundation på håndklæderne.

6. Pas på fyre der følger dit navn op af en ugedag, (eksempelvis Mette fredag)for at huske hvem du er.

7. Vær ikke for fin til at Google... for at få sorteret de værste drenge-ludere og lommetyve fra.

8. Stil spørgsmål, og led efter Clinton fugen i panden. En løgn kan spores. http://www.youtube.com/watch?v=KiIP_KDQmXs&feature=related

9. Scoringer efter kl. 3.00 er NO GO.

10. Personligt er vi (jox2) ikke til mænd i indsnørrede blend-sko. Et par convers er alt vi ber' om