tirsdag den 15. juli 2008

HVORFOR?

Kære veninder og læsere på Fjergfis. Så er det sket igen, en af mine aller kæreste er blevet vildledt af en modsatkønnet.
Efter personligt at være stået af det såkaldte ræs, kan jeg kun se spørgende til... Og tænke (som hun måske endda selv har formuleret det): "Hvad fuck sker der?"

Hvad sker der, når hvad jeg vil betegne som primær piger gang på gang bliver holdt for nar? Kan det virkelig passe at bare fordi en snitte har en hjerne, en lille smule humor og et ambitionsniveau der rækker lidt ud over at pleje sine negle, er det UMULIGT for fyre at se sig selv med hende?

Vi er nødt til at bede et panel af fyre forklarer følgende:
HVORFOR de siger de ikke har en kærester, når de har (og JA selvfølgelig tæller kærester i udlandet)?
HVORFOR har de aldrig problemer med at binde sig fredag efter 02.00?
HVORFOR tror de, at en sms om en kop kaffe, svare til en vielsespapirer der bare mangler en underskrift?

Kender nogen fyre der vil være behjælpelig med overstående spørgsmål?

3 kommentarer:

roller girl sagde ...

hmhmhmhmhmhm det er nok svært at støve de mænd op som rent faktisk vil svare på dette spørgsmål og tilmed svare ærligt.
Altså fyre med kærester som stadig går på rov har jo en brist. Jeg har hørt en enkelt sige, at han er forelsket i sin kæreste, men sagtens kan skelne mellem sex med alle mulige og hans følelser for hende. I hans univers har de to ting intet med hinanden at gøre. Hvis det er sådan mændende tænker er der jo dybest set ikke noget at stille op; ikke andet end at styre udenom, hvilket jo har vist sig mere af en udfordring end man lige umiddelbart skulle tro.

Anonym sagde ...

Findes der mænd uden brister? I så fald er han helt sikkert single og bor hjemme hos mooaar. Piger, det er bristerne der fastholder og udvikler et forhold, indrøm at I fra dag et bliver betaget med forbehold. I er så overbeviste om at de små fejl (alle fyrer har dem, nogle flere end andre) dem skal I nok få rettet op på, kald det finjustering af personlighed. Piger en fyrs bundniveau kan ikke finjusteres, vi vil ALTID forsøge at tilpasse vores handlinger til jeres perfekte verdensbillede for at tilfredsstille modsatkønnet, især fredag nat kl. 02.00. En sådan tilfredsstillelse kan bestå i at omgå sandheden om civilstand, ligesom vi ikke vil skuffe vores kæreste, vil vi heller ikke skuffe andre piger (det kommer ind med modermælken, vi gør alt for at tilfredsstille vores mor, når hun gennemskuer os, ja så bliver vi smidt ud hjemmefra, i bliver så næste tilflugtssted). Kan man sige vi lyver, tja, måske vi bare undlader at fortælle sandheden, en hårfin grænse. Svar på HVORFOR 1.

Jeg vil på mit køns vegne gerne undskylde hvis vi en sen aften ikke kan skille snitterne ud fra hinanden, men helt ærligt, tankeaktivitet, humor og ambitionsniveau er ikke succeskriterier vi kan vurdere en lørdag nat på Kupe, samtidig med vi drikker (vi kan jo ikke mulittaske)!! Svar på HVORFOR 2.

HVORFOR 3. Ja her kommer der jura ind i billedet når vi vågner hen på eftermiddagen med fysiske og moralske tømmermænd. Vi lover en masse fredag/lørdag nat (ja også lille fredag), og alle fyrer kender aftalelovens § 1, om at tilbud og svar på tilbud er bindende for afgiveren (fyren). Heldigvis trøster vi os med § 30 i stykke III Om ugyldige viljeserklæringer, ja lidt research er nødvendig. Grunden til vi går i panik over sms’en om en kop kaffe, er meget simpel, Er et svar en accept af et nyt tilbud eller en bekræftelse af de tilbud afgivet fredag nat kl. 02.00 (hvor vi jo netop ville giftes, og noget med guld & grønne skove, Villa, Volvo (nogle VW), og vovse (bør være over 6 kg, ellers er det en kat).

Det var ikke en forklaring men en undskyldning. Vi kan ikke forklare vores handlinger, hvorfor vi benytter undskyldninger. Øl med gutterne er faktisk bare en undskyldning for at gå på rov og vildlede naive piger. Piger med tankevirksomhed, humor og ambitionsniveau går vel ikke på nattetogt for at finde kærligheden.

Måske vi ser en selvforskyldt dobbelteffekt her. Fyrene forventer at mode en naiv snitte (vi er her i god tro) og handler derefter. Med en lidt dulllet fremgangsmåde får I fyrens opmærksomhed. Resultatet er en panisk fyr og en skuffet pige?

70-CALL ME

roller girl sagde ...

Dette er et svar til 70-call-me.
Når en fyr lyver om civilstatus til en godtroende pige og mødes med hende mere end en enkelt gang lørdag nat, ser jeg det ikke som "en lille brist, der udvikler forholdet". Jeg ser det nærmere som bedrag, både af den pige som sidder hjemme og forventer at hendes kæreste er til fluebinding med vennerne, men også et bedrag af den ambitiøse snitte, som leder efter kærligheden.
Et sådant bedrag kan forhindre hende i at finde den rette mand som er uden kæreste, da hun spilder tid på noget som aldrig bliver til noget. Plus når den ambitiøse snitte så får følelser for fyren med kæresten skal hun bruge dyrbar tid på at komme over bedraget og det medfølgende selvhad ved endnu engang at være blevet vraget.
Nok om det.
Jeg sidder dog tilbage med et spørgsmål til 70-call-me. Hvad skal de ambitiøse snitter så stille op? Hvordan undgår vi disse interessekonflikter og hvor møder vi kærligheden??