torsdag den 6. september 2007

En sorgens dag

I dag har verden mistet en af de helt store. En person der har sat sit tunge fodaftryk i vore hjerter. Manden, der her tales om er, naturligvis, Luciano Pavarotti. Operaens svar på Robbie Williams.
Han var bedåret af mangt en kvinde og misundet af mangt en tenor. Aviserne skriver: Luciano Pavarotti kombinerede en smuk stemme og en sikker teknik med en udstråling, der fik folk til at lytte. Derfor vil han stå som en af de allerstørste (politiken 06.09.07). Her kan jeg jo så ikke undlade at trække en æns på smilebåndet, trods al sørgeligheden. Jeg vil påstå at udsagnet; "han vil blive huske som en af de største", er at state the obvious. Lad os se det i øjnene, det kom bag på os alle at den fede skrig-bavian ikke drættede om for mange år siden, af overbelastet hjerte og knæ.
Men måske han rent faktisk døde for mange år siden, men hans ansatte så lavede en, såkaldt Saddam Hussein, og rekruterede look-alikes så de ikke mistede deres job. Altså alle kan vel æde sig en pukkel til og få farvet øjenbryn og hår. Pavarottis ansatte så så tilbage i musikhistorien og fik øje på Milli Vanilli, som var to tyske modeller, der pludselig fik kæmpe succes med hittet "Don't you know it's true". problemet var blot at det ikke var dem selv, der lagde vokaler til deres sange. Dette blev afsløret ved en liveoptræden engang i start 90'erne. Denne fejl begik Pavarottis ansatte ikke og jeg har en formodning om, at det er fordi de står i ledtog med den italienske mafia....
Faktum er at nu er han ikke mere; om det så var den ægte Luciano eller en look-alike. Det dejlige er at vi nu kan kaste vore bedårende blikke på den, næsten lige så overvægtige, Poul Potts fra England. Så tør øjnene og kom videre...

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg tror ikke helt på at den skønne Pavarotti er død af det der skørbug. Til gengæld finder jeg det mistænksomt at han går bårt samme dag som Polle Pot debyterer i Danmark. Det lugter af at Pavarotti har købt aktier i det engelske svar på popstars, og med sin egen (påståede) død har haft mulighed for at medvirke til en stigning af disse... Ja, det er bare min tanke.

roller girl sagde ...

umiddelbart interessant teori Jo. Der kunne muligvis være noget om det. Desuden har vi jo set hvordan 2pac har solgt flere plader efter sin "død". Mon Pavarotti og 2pac sidder og highfiver på en eller anden tropeø og tæller alle deres penge???