onsdag den 22. oktober 2008

FUCK, MARRY, KILL


Velkommen til denne uges udgave af Fuck Marry Kill - Jeg glæder mig meget til at se jeres valg. Sæt igang...

3 kommentarer:

roller girl sagde ...

Fuck må være Torkild, fordi han er en hot gammel:-). Marry må være justits-Brian fordi han arbejder meget og derfor sjældent er hjemme. Desuden må man forvente at komme til nytårstaffel hos Dronningen. Kill bliver så Michael og det kræver vist ingen forklaring!!!

Snablen sagde ...

Hvor volder den godt nok mange problemer!!!! Men jeg er nødt til at sige:

Michael Carøe var virkelig klam til vores Neye jubilæum og kastede sig jo faktisk over Ditte på skammeligste facon. Så har han jo også udtalt at sex med hans kone efter graviditet var som at kaste en cocktailpølse ind i Peterskirken. Men mest vigtigt gør hans sleske selvfede attitude at de må blive fuck.

Thorkild er kill! Kill me or him - så længe jeg ikke skal røre ham med ildtang!

Brian er utrolig ufarlig og kan tilmed virke en anelse sløv i kasketten. Alle vidste han har morfar-lårklaske humor. Et dårligt valg, men i det mindste får jeg plads foran spejlet om morgenen og skal ikke se på en mand som blinker til sig selv af selvfedhed hver dag på vej ud af døren. Med ham vil jeg indgå ægteskab.

BVADR!!

Jo sagde ...

Ja, jeg slipper jo heller ik selv... fandens at jeg har lavet den så herre svær. Fuck må bli klamme Carøe, det goe er at det helt sikkert er hurtigt overstået. Marry er Thorkil fordi han er gammel og nok snart dør. Ja Briwse, så får du kniven... muhahahaha!