tirsdag den 24. november 2009

Og vi fortsætter ned af bakken

Så tog DK skridtet længere ned i Dansk Affolkningspartis sorte hvide forgård med udnævnelsen af Lykke Friis som forkæmper for klimaet.

Kvinden med den unaturlige artikulation som sikrer hende gennemgående blowjob-mund på live TV med Jes Dorph i den ende (så at sige). Kvinden som kan reducere alt til en off-site fælde skabt på baggrund af en solid 4-4-2 opstilling. Modellen har - til min enorme ærgelse - forklaret alle mulige og umulige EU forhold som den sløve danske befolkning (eller andre befolkninger for den sags skyld) ikke har gidet at interessere sig for.

Og nu skal vi så redde klimaet med ligegyldige fodboldanalogier. Det er jo dobbelt problematisk når alle fjergfisser ved at det vigtigste tidspunkt i en kamp er når de smider trøjen EFTER ,kampen.

At sætte hende til at vogte klima er som at sætte Kernesund kællingen til at vogte babyer med diarre kun bevæbnet med c-vitaminer i overflod...

Jeg vil vædde med at vi om 6 mdr. har lavet et "klima-straffe" som gør at vi alle bliver taberdømt fordi fucking friis-fodboldtosse er hoppet over hegnet og har talt Obama ihjel.

Det er simpelthen bare ikke godt nok at sætte hende til at vogte klima. Hvad skal det nytte at en unuanceret dame skal forklare os alle hvad vi kan gøre bedre hver især? For i bund og grund er det jo ikke kun politikerne som skal fatte noget, det er også os dødelige som hver dag kan gøre klimaet lidt bedre (indsæt selv "heal the world" sang). Og der handler det altså ikke om kun 2 eller 5 ting, men mange ting, som man ikke kan nøjes med 2 minutter live med Jes Dorph i ny og næ....

Det er et ******* selvmål Danmark!

2 kommentarer:

roller girl sagde ...

Men det er jo tydeligt at regeringen har valgt strategisk i denne situation. Connie var blevet for svær at styre. Hun vil jo have en JURIDISK BINDENDE KLIMAAFTALE på plads i december, hvilket jo betyder at DK også kommer til at stå til ansvar, hvis ikke vi lever op til en eventuel aftale. Med Lykke ved roret er vi sikre på at klimaministeriet inden længe bliver nedlagt i en ministerrokade og så skal Lars Løkke og hans tinsoldater ikke tænke mere på det klima i denne valgperieode. Alle ved at politikere er myopiske og dermed kun kan overskue at tænke 4 år frem i tiden.

Snablen sagde ...

Må jeg i den forbindelse have lov til at tilføje et ARRRGGHHH over at hun allerede første aften fylder os med fjollede ordspil!

Klima Connie gave a shit... Hun er en af de liberale som både er dygtig og fatter ting. Selvfølgelig skulle hun væk...