torsdag den 12. november 2009

Time for a change?

Hej fjergfisser.

Jeg går lidt i make-over tanker og overvejer at gøre noget ved mine lokker, men er meget i tvivl om hvad det skal være. Jeg fandt denne frisure, som jeg synes er ret lækker, men vil den også være det til mig?

Kom venligst med jeres input for jeg skal til frisør i slutningen af denne måned.

5 kommentarer:

Jo sagde ...

WÅUUUU! Holy crap et spørgsmål. Ærlig: Jeg husker dig jo kun som korthåret blondine, og der var du SÅ go, eller er det kun frisuren og ik farven? Frisuren er os virkelig fin, tror dit hår er smukt og sundt nok.
Kan du mærke det? Det blir et ja fra mig!

Jo sagde ...

Palle siger: "husk at tænke på hvordan sådan et hår ser ud om morgnen, og efter fitness..." men jeg siger lav det bare en lille smule længere så det KAN komme i pony tale

Jo sagde ...

Palle tilføjer "kunne man forestille sig at man ligesom lavede en lyst blond lag nedenunder eller eller en kastanje rød bund - det kunne bare være flot!"

Snablen sagde ...

Jeg tænker også vedligehold. Det ser meeeeje lækkert ud, men det skal under en føntørrer og formodentlig glattes oveni hver morgen for at se sådan der ud.
Men min frisør mener jo også at danske kvinder er nogle sjuske-dorther som bruger ALT for lidt tid på sit hår.

Ud over det - go for it!!

roller girl sagde ...

Farven bliver det mørke som jeg har nu. Jeg er ligeglad med at det skal sættes for er ved at brække mig over mit praktiske look. En anden bonus ved power-pagen er at jeg kommer til at se mere voksen ud og bliver måske taget mere seriøs på jobbet. (Eller måske ikke). Jeg tænker det skal klippes så krøllerne også kan bruges. Men dejligt at i støtter mig i projekt "nye-lokker".