torsdag den 30. juli 2009

Der er en grund til regler

Der er en god grund til alle regler. Det tror jeg virkelig på! Der er nogen der en gang har brændt nallerne gevaldigt på noget og så efterfølgende har tænkt: Nej ved du nu hvad. Det her morads skal andre spares for, så nu advarer vi gennem en regel.

Et godt eksempel er private mails gennem virksomhedens outlook adresse som de aller nådigst har stillet til din rådighed. Det er ikke en god ide!! Særligt ikke når man som mig har sådan et lille preview der popper op i hjørnet, hvor noget af beskeden vises.

Og SÆRLIG IKKE når det i pop-uppen viser teksten (fra kæresten): Skat, jeg har en plan for i aften... Men det kræver du er nøgen...

Alt imens CHEFEN SIDDER OG KIGGER PÅ DIN SKÆRM fordi man lige arbejder på noget plan sammen....

Så er det sagt! Det er en rigtig rådden ide med de dersens private mails!

4 kommentarer:

Jo sagde ...

ha ha ha ha... Du kom i det minste ik til at begå den fatale fejl at replye alle i din adressebog istedet for bare at følge frækheden op til din kæreste.

Peden sagde ...

Det er rigtigt god ide at slå den preview funktion fra i det hele taget. Ikke nok med at man undgår mails som den omtalte, interne kontor-sladder mails (om chefen!) er ikke synlige heller. Der ud over bliver man ikke så nemt distraheret, og kan bruge sin tid på noget fornuftigt - såsom at læse blogs istedet. Det sammen kan i øvrigt gøres med reply-all knappen som alligevel kun skal bruges yderst sjældent.

Peden sagde ...

Indsæt selv korrekt grammatik og manglende ord i det ovenstående.

Snablen sagde ...

SHIT! Fik totalt svederen på over det med reply all.... Anede jo ingen gang at det fandtes! Men heldigvis var svaret sendt det rigtige sted hen!