onsdag den 1. juli 2009

Havde det været bedre hvis de var gamle?

Jeg undrer mig altså over folks udtalelser ind i mellem se fx her, hvor en ekspert udtaler sig om bandekrig:

Frygter optrapning
Pædagogisk konsulent og bandeekspert Jacques Royal, København, er stærkt bekymret.»Mange uskyldige mennesker risikerer at komme galt af sted. Det er frygteligt, fordi det primært kommer til at ramme unge mennesker,« siger han. Også lektor Michael Hviid Jacobsen fra Aalborg Universitet ser med alvor på, at HA har »smidt det etniske kort«, som han formulerer det.

Jeg er lidt uenig med ham. Bandekrig med middelaldrene mænd ville være for pinligt! Vi ved alle hvor dum Sydney Lee ser ud med bandana, så hjælper det sgu da ikke hvis de er 10 år ældre end ham! Plus at de gamle mænd ville tabe deres baggy-buks fordi røven forsvandt da de rundede de 45 år og fik medlemskab til fladeballer.dk.

Nej jeg synes det er bedst med unge mennesker. Og så ikke noget med at 30 er de nye 20'ere. Stop med det!

3 kommentarer:

roller girl sagde ...

Så Jøncke i morgentv forleden, hvor han jo ville sige at HA var en art forkæmpere for de stakkels beboere på Nørrebro og des lignende. Han argumenterede for, at de (HA) bare ville have indvandrerne til at opføre sig ordentligt og ville ikke stoppe før deres forældre lærte dem at her i DK opfører man sig pænt.
Da den flinke dame spurgte om det ikke var lidt en underlig holdning når nu der var mange der ikke er med i konflikten, der også risikerede at blive skudt og at beboerne på Nørrebro ikke synes det var en fed måde at blive hjulpet på svarede Jøncke, at der var rigtig mange der kom op til ham på gaden og sagde tak for hjælpen. SOM OM JØNCKE. De klippede derefter over til et interview med en dame fra området, som gerne ville frabede sig den slags hjælp, da hun mente at problemet med indvandrerne ville de gerne selv løse internt på Nørrebro. Jøncke grinede hånligt og sagde at den slags blødsødenhed var lige netop det der havde skabt problemet.

Nu er det så jeg spørger: er det ikke en meget ny italesættelse af konflikten??? Handlede det ikke i første omgang om retten til at sælge stoffer eller et eller andet i den dur. Tror ikke Jøncke er den bedste til at belære andre om hvordan man opfører sig ordentligt, da han jo ligesom har siddet inde for mord. Gamle som unge, det er en total meningsløs konflikt uanset hvordan den italesættes eller hvor gamle de involverede er.

Snablen sagde ...

First of all: Rigtigt fanget. Det er fra en Jønke arkitek.

Rygtet vil, at det er en del af Jønkes nye markedsføringsstrategi, fordi vi bor i et land med mange racister.
Hvis han siger selv:Reaktionen kommer, efter at Jørn ”Jønke” Nielsen har angrebet indvandrere bredt og i samme ombæring har udpeget HA som det nødvendige modtræk.

»Vi gider ikke finde os i den opførsel, som de lægger for dagen: Brandfolk bliver stenet, piger kan ikke gå i fred på gaden, børn bliver tævet på vej hjem fra skole og får stjålet deres jakker og mobiltelefoner,« siger han.

Så han gør sin lille motorcykel-klub som godgører for resten af os så vi kan gå trygt.

HVIS det lykkes, må vores elendige politistyrke have spillet sit endelige fallit i mine øjne!

Jo sagde ...

Jeg bliver så træt af den konfligt. Havde en (iøvrig fremragende) workshop lørdag med vores borgmester og en håndfuld af hans partikammerarter. Da emnet faldt på rockere, indvandre bander og nacister var der en af de røde der knyttede kommentaren: "Dybest set er det jo bare mennesker der er blevet krammet for lidt" og det er jo rigtigt.
De er blevet drillet lidt i skolen, deres mor har måske enda glemt at smøre madpak til dem - OG SE NU HVAD DE GØR! Laver bandekrig, for det er det uartige unger gør når de bliver store og ikke længer kan få opmærksomhed nok ved at tatoverer pigtråd om halsen og larme på motorcykler.

Så børn skal krammes og have go mad, eller ender de som tabere der forpæster deres omgivelser.