mandag den 29. juni 2009

Fuck, Marry, Kill - Boyband tema





Glæder mig til at høre dommen. Og reglen er at det er hele bandet man skal det med ikke kun en derfra...

4 kommentarer:

roller girl sagde ...

Jeg selv ville Fuck Blue, fordi der er en neger med og det dermed er det mest politisk korrekte boyband. Jeg ville Marry N'Sync fordi de er ret kristne og den ene er homo, så man skulle kun knalde med 4 af dem. og Kill må så blive 5ive fordi de bare var for latterlige. Prøv at tjekke dem på youtube. Det er helt forfærdeligt.

Jo sagde ...

Du sagde den var svær Roller... men SÅ svær havde jeg ik regnet med. Fuck er nem, det bliver klart N'sync grundet justin og de medfølgende hul-kusiner som man ik skal kimse af. Da min baggrund, funderet i estetisk ansvarlighed, forbyder mig at Marry nogen med et 2gre8_4U logo (altså 5ive) må det blive blue og så må 5ive dø for deres grafiske ugerning...

Snablen sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Snablen sagde ...

FUCK må være 5ive.. Trods grim grafik og ustyrlig træls musik bliver det trods alt ikke dem der dør. Jeg spotter tilmed en hot en i form af karseklippet dørmandstype med store overarme. Det skulle nok blive sjovt.

DØ skal N*sync fordi Justin ikke er hot - dertil har han alt for tynde ben, og jeg synes generelt der er noget vammelt over ham som jeg ikke kan abstrahere fra. Og så er der den store med det grimme hår (uber-frosted tips) i baggrunden. Jeg forestiller mig at det ville være som at ordne en schæfer med gelé i pelsen. FØJ! Og så har jeg ikke nævnt den lille fede med amish-style skæg. N*Sync holder altså PÅ INGEN MÅDE!

Marry bliver Blue. De ser i min verden mindst frastødende ud... Bortset fra ham længst til venstre, som tilgengæld ligner en 1 minute man(I hope)