fredag den 26. juni 2009

Den fede dame som sang i nat

En stjerne døde i nat. Og hvad der virker som 51 år i helvede er slut for hovedpersonen selv.

Verden er allerede i gang med at kanonisere verdens hvideste, spidsteste freak, og det er ingen grænser for hvor stor en kunstner han har været gennem tiderne. Man kan vel lige knap betvivle at manden har haft en eller anden form for betydning, men hvad med bagsiden? Hans på alle måder uacceptable forhold til børn. En 40 årig mand bør ikke være børns bedst ven. Og han bør ALDRIG NOGENSINDE være mere!
Hans mærkelige giftermål med 2 kvinder, hvoraf den ene fødte ham 3 børn som han indkasserede rettighederne til. Hans pakken ungerne ind, og hans store økonomiske problemer.

Musikken er ikonisk, men livet bag er godt nok sølle. Men er der nogensinde nogen medieperson som vil tænke over det? Eller skal vi høre på MJ-hurra-hysteri til evig tid nu?

2 kommentarer:

roller girl sagde ...

Har tænkt præcis det samme idag. Plus alle konspirationsteorierne om at han jo ikke er død alligevel, men at det er et stunt for at komme ud af de 1000 koncerter, der skulle holdes i London. (Har i øvrigt læst at man ikke får pengene retur).

Han har ubestridt lavet fantastisk musik og revolutioneret pop-musikken, men han var jo ikke alene om det. Desuden kan man stille spørgsmålstegn ved hans krav til tronen som Kongen af Pop i og med der ikke er kommet noget ikoniserende album fra ham siden History, som jo var mest et Best of album. Det sidste "rigtige" album som var værd at gå amok over er jo Bad som blev udgivet engang i slut-80erne....

MJ early days=fantaksisk
MJ late days=mest bare sørgelig

Snablen sagde ...

Jeg læste noget endnu mere freaky om hans børn i dag. De to af børnene er med hende den postej-agtige sygeplejerske. Nr. 3 dukkede bare op!??!??! Ingen kender moderen!?!? Det er fandme definitionen på et fucked-up liv. "Hej lille Prince Michael Jr. Jackson. Din far er kradset af og din mor kender vi ikke. Men vi har en rusten, forgældet rutchebane til dig. Det kræver bare at du vedstår dig arv og GÆLD".