tirsdag den 22. september 2009

Verdens sværeste FMK















Jeg er ik bleg for at indrømme, at denne har jeg brygget en del på. Det har været min ambition at skabe vor tids sværeste FMK. Jeg vil selv lige lurepasse lidt i for hold til at give mit besyv med. God fornøjelse…

3 kommentarer:

Snablen sagde ...

Kill: Sidney Lee. Han er på alle måder forfærdelig og jeg vil ikke kunne røre manden eller høre på ham i mere end 1 minut. På alle måder spild af liv. Plus at jeg givetvis vil blive gjort til æres-verdensborger fordi jeg har gjort hele menneskeheden en tjeneste ved at få ham klaret.

Så er der to mennesker tilbage som begge er lige frastødende. Den ene har et værdisæt som jeg ikke kan komme overens med, den anden er uklog, fej, dum og magtliderlig langt over evne. Jeg bliver igen nødt til at fravælge det sidste, fordi ubevidst idioti er mere uudholdeligt end det første. I det første tilfælde kan jeg håbe på bedring (omend det kan virke naivt). Så derfor:

Marry: Morten Gaffelsmidt (ud over at vi ALDRIG skal tale samfund og politik, vil jeg glæde mig over at jeg trygt kan blive en runken rosin uden at det gør noget. Det er nemlig lige ham). Og med min nye verdensborgertitel i hånden vil jeg bruge al min energi på at forbyde alle ultra-højre partier gennem UN. Hurra!

Fuck: Klumpe-Dumpe-khader (man ved bare at manden brøler IM THE KING OF THE WOOOOORLD i komnings-øjeblikket. Det gider man jo ikke en gang høre på første gang).

Jo sagde ...

Så er jeg vist nødt til os at byde til fadet:

Kill: Jeg må se det som min fornemmeste opgave (måske især oven på DFs årsmøde i weekenden) at få det gjort af med Morten Messerschmidt, jeg vil mene at sammen med Pia er han den største trusel mod nationen, jeg regner naturligvis som snablen med at blive slået til folkehelt.

Fuck: Må blive Sidney Lee, med den formodning (læs: håb) at det er hurtigt overstået, lidt ala den gang jeg drak æbleeddike for at blive tynd, det var HELT forfærdeligt så jeg forsøgte at gøre det hurtigt (endte dog med at knække mig og måtte æde en hel pose salte fisk for at få smagen væk). Et knald med Sidney lee vil nok kræver mere end salte fisk at komme helt over, jeg tænker klorin og sprit.

Mary: Oh no... Står tilbage med det politiske svar på Anni Fønsby, en omvandrende vittighed der ik kan åbne munden uden at blive til grin for hele nationen. Og ham skal jeg så giftes med, og ja, det vælger jeg ud fra den betragtning at han er den af de tre med den laveste iq og dermed den jeg lettest vil kunne manipulerer og forme til rengøring af toiletter og sammenrivning af haveaffald. Jeg siger dog ik det blir noget glansbillede af et ægteskab...

roller girl sagde ...

Okay. Jeg har nu grublet over denne FMK i et døgn og tror jeg er nået frem til en løsning omend jeg aldrig håber den bliver aktuel.

Fuck må blive Morten fodi man i den situation ikke behøver at snakke værdier og holdninger, men mest bare koncentrere sig om at få det overstået. Man må antage, at jeg er noget strammere end Dot og dette vil forhåbentlig resultere i en hurtig afslutning på den missære.

Marry bliver Sidney Lee. Igen må man fokuserer på det der vil gøre mindst skade og ikke så meget på hvad, der vil gøre en lykkelig. Det man kan sige om Sidney er, at det jo ikke bliver et kedeligt ægteskab. Jeg forestiller mig et ægteskab hvor jeg arbejder 80 timer i ugen og Sidney er gæstebartende i weekenden, så vi kommer jo aldrig til at ses. Derudover tror jeg han vil være med på at vi har et åbent forhold.

Kill bliver Naser og her forventer jeg som både Snablen og Jo, at blive slået til folkehelt. Jeg tror det vil redde meget i det danske politiske spil, at komme af med Naser. Jeg har det meget svært med utroværdige mennesker, særligt når de sidder i en position, hvor de kan bestemme over andre. Derfor må vi hurtigst muligt af med parti-hopperen Naser.