torsdag den 1. oktober 2009

Den næst-sværeste FMK i verden








Vær så god. Her er de så. Peter André, Helmut Lotti og Richard Ragnvald. Kan ikke lige nu komme på min fordeling, men glæder mig til at høre jeres holdning...

2 kommentarer:

Snablen sagde ...

Yes yes yes yes!!! Den her kan jeg SAGTENS svare på!

Jeg vil giftes med Richard Ragnvald. Min nabo er i forvejen så gammel at jeg kan høre TV2 Østjylland uden at have mit fjernsyn tændt, og jeg kan faktisk rigtig godt lide gule ærter, medister med stuvet hvidkål og dunser med persille sovs. Og hvem kan sige nej til en sprød nakkekam med lidt brun sovs og rødkål??? Nam nam - jeg glæder mig allerede.
Plus der er ingen grund til at myrde en mand som er så tæt på at stille træskoene anyways. Samliv bliver der ikke noget af. Når han først er kørt træt af koncerter og jeg har byttet de små piller ud med tic tac er det dømt ude på forhånd.

Så har vi de to musikere tilbage som på hver sin måde er fjollede. For mig er det lidt hip som hap, så jeg tror jeg lader mit første valg diktere de næste.

Da Helmut virker beroligende på mit nye olditdsfund af en ægtemand bliver det til et sidespring med ham. Så kan han gå ind og synge for Richard efter han har set TV2 Charlie et par timer.

Kill: Peter Andre. Tot gevesen. Sluss mit spass.. Så kommer der ikke flere stupide pophits fra hans side, og man skal ikke tænke på at han også har hoppet på Jordan (som tilgengæld har.... bvadr). Og vaskebrædt findes jo mange andre steder. Man kan fx tage en tur ud på AGFs træningsanlæg. Det er nok også ca. samme IQ niveau.

roller girl sagde ...

Jeg er nu selv nået frem til en fordeling af Fuck, Marry og Kill til disse pop-prinser.

Fuck må blive Peter André, da man må antage at Jordan har lært ham et par tricks eller 2. Desuden har jeg alle dage været en sucker for den hårfine balance mellem Dax Wax og vaskebræt, som Peter A i den grad mestrer.

Marry må blive Richard R grundet den fremskredne alder som forhåbentlig vil gøre vores tid sammen meget kort. Problemet med at blive gift med Richard R er, at han jo er kammersjuk med Pia K. Så så man lige Roller og Richard R sidde til par-middag med Pia K. og husbond. Jeg tror jeg må trække migræne-kortet de gange et sådant arrangement bliver stablet på benene.

Kill bliver dermed Helmut L. Jeg må sige der var hård konkurrence om denne plads, da både Helmut L. og Richard R. er skabsnazister. Dog faldt Kill-valget på Helmut L fordi han er så overmåde uudholdelig på alle fronter. Hans musik er marginalt ringere end Richard R's, så Lotti has to go! Med brug af dum dum kugler. Har hørt at de skulle gøre uoprettelig skade i det tilfælde, at man ikke rammer helt præcist.